Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Станок для гоління Т-подібний Fatip Grande Chrome Slant 42138

Артикул 4361
Немає в наявності
1 170 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки

Т-подібний станок Grande Chrome Slant 42138 з косою головою відкритого типу (Slant Bar) від італійського бренду Fatip — це надійний помічник і стильний аксесуар для гоління, який відмінно підійде чоловікам з густою і жорсткою щетиною.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Станок сприяє більш ефективному і швидкому зрізанню волосся різного типу і довжини, забезпечуючи ідеально гладку шкіру на фініші.

ОПИС ТОВАРУ:

Поєднання стильного дизайну, практичності в експлуатації і високої якості робить Grande Chrome Slant 42138 від Fatip чудовим рішенням для продуктивного гоління протягом довгого часу.

Станок виготовляється з міцного сплаву латуні і додатково покритий хромом, що захищає інструмент від корозії, а також надає йому елегантний сріблястий колір, завдяки чому Grande Chrome Slant 42138 стане ще й відмінним аксесуаром в інтер'єрі ванної кімнати.

Разом з цим, незвичайна форма ручки прекрасно поєднується з косою головою бритви і, крім оригінального зовнішнього вигляду, забезпечує надійну фіксацію станка, що позитивно позначається на власних відчуттях, а також сприяє високому рівню маневреності в процесі зрізання волосся.

У той же час, оснащений косою головою з відкритим гребенем, станок від італійців ефективно показує себе при роботі з густою, довгою і жорсткою щетиною, що стане справжнім порятунком для власників "примхливого" волосся, що важко піддається лезу.

ПЕРЕВАГИ:

Висока якість і довговічність

Забезпечує ідеально гладке і чисте гоління

Стильний дизайн з хромованим покриттям

Підходить для густої і жорсткої щетини

Коса голова відкритого типу (Slant Bar)

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Заправте лезо, після чого затягніть голівку бритви до рукоятки і приступайте до гоління, видаляючи щетину за ростом волосся.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Нововю поштою» по Україні — 45-70 грн.
  • Кур'єром по Києву —  Від 100грн.
  • При замовленні до 200 грн. відправляються по повній оплаті.
  • Більше інформації про доставку

Офіційна Гарантія на техніку 12 місяців!

Докладніше про гарантію

Вгору