Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Станок для гоління Т-подібний Fatip Grande Chrome Slant PC 42139

Артикул 4360
В наявності
1 300 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Fatip Grande Chrome Slant PC 42139 — це стильний хромований станок від італійського виробника з косою головою закритого типу (Slant Bar), що забезпечує гладке і комфортне гоління на регулярній основі.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Станок ефективно зрізає волосся з мінімальним ризиком порізатися або травмувати епітелій, завдяки чому інструмент ідеально підійде для новачків, а також чоловіків з чутливим типом шкіри.

ОПИС ТОВАРУ:

Виготовлений з латуні і покритий хромом, станок від італійського бренду Fatip відмінно переносить вологе середовище і розрахований на тривалий термін експлуатації. У той же час, сріблясте покриття додатково надає Grande Chrome Slant PC 42139 стильний зовнішній вигляд, завдяки чому станок гармонійно впишеться в інтер'єр ванної кімнати.

При створенні бритви, фахівці з Fatip особливу увагу приділили практичності інструменту, таким чином станок володіє прекрасним балансом в розподілі ваги і текстурованою ручкою, тому PC 42139 зручно фіксується і не зісковзує в процесі гоління, що позитивно позначається на результаті, а також власних відчуттях.

Разом з цим, станок оснащений косою головою (Slant Bar) і закритим гребенем, що забезпечує більш м'яке стикання леза зі шкірою і дає високий рівень маневреності. Тому, Grande Chrome Slant PC 42139 стане ідеальним рішенням як для новачків, які тільки опановують ази гоління, так і для досвідчених чоловіків.

ПЕРЕВАГИ:

Стильний зовнішній вигляд (хромоване покриття)

Забезпечує комфортне та гладке гоління

Коса голова закритого типу (Slant Bar)

Підходить для чоловіків з чутливою шкірою

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Заправте лезо, після чого затягніть голівку бритви до рукоятки і приступайте до гоління, видаляючи щетину за ростом волосся.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Нововю поштою» по Україні — 45-70 грн.
  • Кур'єром по Києву —  Від 100грн.
  • При замовленні до 200 грн. відправляються по повній оплаті.
  • Більше інформації про доставку

Офіційна Гарантія на техніку 12 місяців!

Докладніше про гарантію

Вгору