Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Станок для гоління Т-подібний Fatip Grande Gold PC 42124

Артикул 4352
В наявності
1 080 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Розкішний станок золотого кольору від італійського виробника Fatip — це стильний і функціональний інструмент для гоління, який поєднує в собі високу якість, естетику класики і відмінну ціну, що робить Grande Gold PC 42124 ідеальним помічником.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Станок з закритим типом гребеня забезпечує гладке і комфортне гоління з мінімальним ризиком порізів або подразнення шкіри. Підходить для регулярного використання.

ОПИС ТОВАРУ:

Fatip Grande Gold PC 42124 — це легкий і прекрасно збалансований Т-подібний станок, який помітно покращує якість гоління. Завдяки зручній формі, а також продуманій конструкції, інструмент від італійців досить простий в експлуатації і оволодіти навичками гоління класичним станком зможе навіть новачок. У свою чергу закритий тип гребеня сприяє неагресивному та м'якому контакту зі шкірою, що додатково забезпечує безпеку в процесі гоління.

Grande Gold PC 42124 виготовляється з міцного латунного сплаву, тому станок надійно прослужить своєму власникові, а також може стати відмінним супутником під час робочих поїздок або подорожей, адже PC 42124 добре переносить вплив вологи та інших негативних факторів зовнішнього середовища.

Наостанок, поліроване золотисте покриття робить станок від Fatip ще й розкішним чоловічим аксесуаром, завдяки чому бритву від італійців можна піднести і в якості відмінного подарунка для близької людини.

ПЕРЕВАГИ:

Висока якість, практичність і довговічність

Забезпечує комфортне та чисте гоління

Елегантний дизайн від Fatip

Закритий тип гребеня / підходить для новачків

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Заправте лезо, після чого затягніть голівку бритви до рукоятки і приступайте до гоління, видаляючи щетину за ростом волосся.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Нововю поштою» по Україні — 45-70 грн.
  • Кур'єром по Києву —  Від 100грн.
  • При замовленні до 200 грн. відправляються по повній оплаті.
  • Більше інформації про доставку

Офіційна Гарантія на техніку 12 місяців!

Докладніше про гарантію

Вгору