Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Станок для гоління Т-подібний Fatip Piccolo Special Edition 42121

Артикул 4359
В наявності
1 200 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Piccolo Special Edition 42121 — це розкішний і практичний станок для гоління зі спеціальної серії Piccolo від італійського виробника Fatip. Т-подібний станок поєднує в собі відразу відкритий і закритий тип гребеня, завдяки чому Special Edition 42121 є універсальним рішенням і відмінно підходить як для новачків, так і для досвідчених чоловіків.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Станок забезпечує комфортне та ефективне зрізування волосся різного типу і довжини. Підходить для регулярного використання і чутливої шкіри.

ОПИС ТОВАРУ:

Piccolo Special Edition 42121 виконаний у фірмовому почерку італійського бренду: володіє стильним дизайном і функціональністю, що робить станок не тільки вірним помічником під час гоління, але і прекрасним чоловічим аксесуаром.

Для виготовлення Piccolo Special Edition 42121 фахівці з Fatip використовували якісні і довговічні матеріали. Так, ручка і верхня частина голови представлені міцним латунним сплавом з металевим покриттям, в свою чергу нижня частина голови має позолочене покриття, що помітно виділяє станок на загальному фоні.

Разом з цим, можливість "перемикатися" між відкритим і закритим гребенем забезпечує по-справжньому високий рівень практичності та універсальності станка, адже Piccolo Special Edition 42121 легко налаштувати для роботи з різною довжиною волосся, а також типом шкіри, тому станок від італійців підійде кожному чоловікові незалежно від досвіду, вмінь і довжини бороди.

Наостанок, елегантний дизайн Special Edition 42121, а також належність до спеціальної серії Piccolo від Fatip, робить станок ще й чудовим рішенням для подарунка близькій людині.

ПЕРЕВАГИ:

Висока якість і довговічність

Універсальність і практичність в експлуатації

Розкішний дизайн з позолотою від Fatip

Підходить для чутливої шкіри

Відкритий + закритий тип гребеня

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Заправте лезо, після чого затягніть голівку бритви до рукоятки і приступайте до гоління, видаляючи щетину за ростом волосся.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Нововю поштою» по Україні — 45-70 грн.
  • Кур'єром по Києву —  Від 100грн.
  • При замовленні до 200 грн. відправляються по повній оплаті.
  • Більше інформації про доставку

Офіційна Гарантія на техніку 12 місяців!

Докладніше про гарантію

Вгору