Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Станок для гоління Т-подібний Fatip Retro Chrome 42118

Артикул 4357
В наявності
920 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Виконаний в класичному ретро стилі, станок від італійців з Fatip поєднує в собі елегантний дизайн, функціональність і демократичну ціну, завдяки чому Retro Chrome 42118 стане чудовим рішенням для продуктивного гоління протягом тривалого часу.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Станок оснащений головою з відкритим типом гребеня, що забезпечує легке зрізання навіть найдовшого і жорсткого волосся. Підходить для ідеально гладкого гоління.

ОПИС ТОВАРУ:

Fatip Retro Chrome 42118 виготовляється з латуні і додатково покритий хромом, завдяки чому станок розрахований на довгий термін експлуатації без втрати презентабельного зовнішнього вигляду.

У той же час, текстурована тонка ручка забезпечує високий рівень маневреності та комфорту в процесі гоління. Легка вага Retro Chrome 42118 (66 г) прекрасно розподілена по всій довжині станка, що позитивно позначається на результаті гоління, а також власних відчуттях, адже при використанні інструменту не відчувається втома.

Крім цього, Retro Chrome 42118 реалізується з відкритим гребенем. Такий тип голови найкраще підходить для чоловіків, у яких досить жорстке і довге волосся. Однак, варто враховувати, що станок з відкритим гребенем вимагає від свого власника уважності та акуратності в процесі гоління, тому Retro Chrome 42118 ідеально підійде для досвідчених чоловіків.

ПЕРЕВАГИ:

Стильний ретро дизайн від Fatip

Забезпечує ефективне зрізання густого і довгого волосся

Функціональність і практичність в експлуатації

Виготовляється з латуні / хромоване покриття

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Заправте лезо, після чого затягніть голівку бритви до рукоятки і приступайте до гоління, видаляючи щетину за ростом волосся.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Нововю поштою» по Україні — 45-70 грн.
  • Кур'єром по Києву —  Від 100грн.
  • При замовленні до 200 грн. відправляються по повній оплаті.
  • Більше інформації про доставку

Офіційна Гарантія на техніку 12 місяців!

Докладніше про гарантію

Вгору