Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Станок для гоління Т-подібний Fatip Retro Gold 42119

Артикул 4397
В наявності
920 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Виконаний в елегантному вінтажному дизайні, Т-подібний станок Retro Gold 42119 від італійців з Fatip — це розкішний чоловічий аксесуар і надійний асистент в процесі гоління.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Безпечний станок з відкритим типом гребеня забезпечує ідеально гладке зрізання щетини, а також відмінно підходить для гоління довгого і жорсткого волосся.

ОПИС ТОВАРУ:

Для виготовлення Fatip Retro Gold 42119 використовується міцний латунний сплав, завдяки чому станок відмінно переносить негативний вплив зовнішнього середовища і розрахований на довгу експлуатацію. У той же час, додатково покритий полірованим оздобленням золотого кольору, Retro Gold 42119 володіє по-справжньому розкішним дизайном, що робить інструмент ще і прекрасним аксесуаром в інтер'єрі ванної кімнати.

Т-подібний станок від італійців виконаний в елегантній формі з тонкою текстурованою ручкою, що забезпечує високу маневреність і комфортні відчуття в процесі гоління. Крім цього, Retro Gold 42119 має легку вагу (66 гр), яка рівномірно розподілена по всій конструкції бритви, завдяки чому станок ідеально збалансований і практичний у використанні, що позитивно позначається на результаті гоління.

Разом з цим, Retro Gold 42119 оснащений головою з відкритим типом гребеня, тому станок відмінно підходить для близького і контактного гоління, таким чином Retro Gold 42119 — це прекрасне рішення для чоловіків з довгим і жорстким волоссям бороди та вусів.

ПЕРЕВАГИ:

Розкішний класичний дизайн від Fatip

Виготовляється з латуні / поліроване покриття

Практичність і довговічність в експлуатації

Відкритий гребінь (підходить для жорсткої щетини)

Чудова ідея для подарунка близькій людині

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Заправте лезо, після чого затягніть голівку бритви до рукоятки і приступайте до гоління, видаляючи щетину за ростом волосся.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Нововю поштою» по Україні — 45-70 грн.
  • Кур'єром по Києву —  Від 100грн.
  • При замовленні до 200 грн. відправляються по повній оплаті.
  • Більше інформації про доставку

Офіційна Гарантія на техніку 12 місяців!

Докладніше про гарантію

Вгору