Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Станок для гоління Т-подібний Fatip Retro Nickel 42116

Артикул 4358
В наявності
790 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко

Fatip Retro Nickel 42116 — це стильний Т-подібний станок для гоління, виконаний в елегантному ретро дизайні, що додатково робить інструмент не тільки надійним помічником, а й прекрасним аксесуаром в інтер'єрі ванної кімнати.

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Станок з відкритим гребенем відмінно підходить для зрізання довгого і жорсткого волосся, забезпечуючи ідеально гладку шкіру на фініші.

ОПИС ТОВАРУ:

Т-подібний станок Retro Nickel 42116 від італійського виробника Fatip виготовляється з міцного сплаву латуні і володіє нікелевим покриттям, що захищає інструмент від корозії і продовжує термін експлуатації. Також, завдяки стійкості до зовнішніх факторів, Retro Nickel 42116 може стати відмінним супутником у дорозі під час подорожей або робочих поїздок.

Тонка форма ручки в поєднанні з легкою вагою (66 г) станка забезпечують високий рівень маневреності та комфорту в процесі гоління, що дозволяє швидко та ефективно зрізати волосся бороди і вусів навіть у важкодоступних місцях, при цьому не викликаючи відчуття втоми.

Разом з цим, Т-подібний Retro Nickel 42116 оснащений головою з відкритим гребенем, внаслідок чого станок сприяє ідеально чистому зрізу волосся, однак за рахунок такої гостроти з Retro Nickel 42116 варто бути акуратним і дотримуватися правил, тоді результатом гоління стане гладка і не травмована шкіра.

ПЕРЕВАГИ:

Висока якість, функціональність і демократична ціна

Підходить для довгого і жорсткого волосся

Виконаний в елегантному ретро стилі

Виготовляється з латуні / нікелеве покриття

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Заправте лезо, після чого затягніть голівку бритви до рукоятки і приступайте до гоління, видаляючи щетину за ростом волосся.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Нововю поштою» по Україні — 45-70 грн.
  • Кур'єром по Києву —  Від 100грн.
  • При замовленні до 200 грн. відправляються по повній оплаті.
  • Більше інформації про доставку

Офіційна Гарантія на техніку 12 місяців!

Докладніше про гарантію

Вгору